skip to main
|
skip to sidebar
Kuchnia Wietnamska
sobota, 20 września 2008
Chipsy krabowe - Banh phong tôm
Składniki
chipsy krabowe
olej
Przygotowanie
Chipsy krabowe wrzucamy na głęboki,rozgrzany olej. Chipsy natychmiast smażą się i rosną. Po kilku sekundach wyciągamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Moja lista blogów
CHLEB I INNE PRZEPISY
INTERNATIONAL BREAD DAY 2014
Mój chleb
Chleb na zakwasie z automatu
Pomoc kucharska
Przepisy
składniki
Zioła kuchni wietnamskiej
Archiwum bloga
►
2012
(1)
►
stycznia
(1)
►
2011
(4)
►
grudnia
(4)
►
2010
(1)
►
lutego
(1)
►
2009
(1)
►
września
(1)
▼
2008
(58)
►
października
(4)
▼
września
(7)
Owoce w syropie - deser wietnamski
Marynowany czosnek z papryczką chilli
Sałatka z marchewki i kalarepy
Boczek grilowany - Bun Cha
Słodkie suche kiełbaski - Lap xuong
Papier ryżowy z sezamem i kokosem - banh trang me
Chipsy krabowe - Banh phong tôm
►
sierpnia
(10)
►
lipca
(37)
Feedjit Live Blog Stats
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz