skip to main
|
skip to sidebar
Kuchnia Wietnamska
sobota, 16 sierpnia 2008
Sól chilli
Sól o ostrym smaku z dodatkiem chilli. Można stosować jako przyprawę, ale bardzo dobrze smakuje z kwaśnymi owocami np. z grejfrutem
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Moja lista blogów
CHLEB I INNE PRZEPISY
INTERNATIONAL BREAD DAY 2014
Mój chleb
Chleb na zakwasie z automatu
Pomoc kucharska
Przepisy
składniki
Zioła kuchni wietnamskiej
Archiwum bloga
►
2012
(1)
►
stycznia
(1)
►
2011
(4)
►
grudnia
(4)
►
2010
(1)
►
lutego
(1)
►
2009
(1)
►
września
(1)
▼
2008
(58)
►
października
(4)
►
września
(7)
▼
sierpnia
(10)
Szpinak wodny smażony - Muon rau xao
Szpinak wodny - Rau Muong
Krewetki w sosie słodko ostrym
Sos słodki chilli do kurczaka
Cai thia xao tom
Sól chilli
Orzeszki ziemne w czerwonej łupince - Lac nhan
Suszona skóra wieprzowa - Bong Lon
Kapusta chińska - Brassica campestris, Chinensis c...
Czerwony proszek z annatto - Bot dieu do
►
lipca
(37)
Feedjit Live Blog Stats
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz